H & M remake their owen work

15 01 2010

hm-tate-01.jpghm-tate-02.jpg

Swiss architecture office Herzog and de Meuron showed their new plans for building for Tate galerry in London. Main mass is the same, but facades change a lot. Big windows are supplying by walls from perforated bricks. The building has been redesigned with sustainability in mind by using heat recapture systems that will use 40 % less energy.

Reklamy

Działania

Information

Skomentuj

Proszę zalogować się jedną z tych metod aby dodawać swoje komentarze:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s




%d blogerów lubi to: